Goedemorgen wakker N.L  
 

entertainment

de  Courant voor lezend wakker N.L

INFORMATIE VOOR JE  STUDIE

Het platform met onderwijs  

geld en je  boeken en muziek met 

entertainment  


Veel mensen hebben een rugzakje met leuke en minder leuke herinneringen, u kent het gevoel, soms ondragelijk en altijd die pijn. 

Van u afschrijven helpt u op de goede weg, een plaatsje geven zo dat u verder kunt met uw leven. Deze courant is speciaal ontworpen ,zo dat u  uw verhaal misschien  kunt doen hier bij ons. 

Voor u misschien een weg in uw zoektocht, naar verlichting, u mag Een artikel schrijven over uw leven, misschien een optie ? 

U mag het gratis posten bij onze internet krant. Voor u eindelijk de mogelijkheid om boek te kunnen sluiten die al te lang open staat.

Een gebeurtenis wat u bezighoud  heeft altijd inpakt op uw leven in de dagelijkse dingen die u doet, een kleine verlichting kan soms  even een rugsteuntje zijn in een moeilijke periode.


wat vind u bij onze courant 

entertainment, ontspanning zoals het plezierig kijken naar oude filmbeelden uit het verleden Even weg dromen in de tijd, en genieten van de jaren 70, 80. School, studie, boeken of zoek je hulp om je  diploma te halen,  neutraal onderwijs, kamers, stage, geld en opleidingen, musea, en nog veel meer, allemaal te vinden op de website.  

Ook zijn  mensen geweest die hun verhaal hebben ingestuurd, kunt u hier vinden. of  gezellig luisteren naar FM radio muziek stations, en internetradio, is bij ons een optie. Genoeg te beleven op onze pagina's vol met media entertainment.

     

Misschien is het volgde item wel uw verhaal, het zou zo maar kunnen. We  hebben de items onder de tabbladen verdeeld en gesorteerd zo dat zoeken eenvoudig word. Een artikel schrijven dat mag mits u artikel  uw eigen waargebeurd verhaal is. Namen worden desgewenst, fictief gehouden in uw artikel.


Kranten delen  gebeurtenissen nooit van de gewone mensen, in uw dagelijkse leven om dat hen niet interessant is. Wij vinden dat juist wel belangrijk want achter elk verhaal schuilt een geheim.

U bent belangrijk als publiek, lezer van onze krant, en wij  geven u de mogelijkheid om uw verhaal bij ons te posten, klim in de pen en mail ons wij nemen contact met u op. Uw verhaal uw artikel niet op een kleine rand,van een half A4, maar ieder persoon een eigen sub pagina met uw naam, en verhaal op ons digitaal platform zo wordt u gepresenteerd. 

 

  INFORMATIE

Lezers de ruimte te geven  een beschrijving  te plaatsen, zodat het meer een boek word, van ons allemaal. 

De krant met entertainment u media  platform, u leesplezier voor  g.d.m wakker lezend N.L  

Is uw legende, bij ons  te bewonderen, en u denkt na enige tijd van nee dit is toch niet wat ik wil, heb geen goede keuze gemaakt stuur mail, In 24 uur dan bent u uit het systeem verwijdert. Naar contact formulier, voor info, \Voorwaarden

Wij nemen de verantwoordelijkheid, de nieuwe privacy wet A.V.G. artikel 62 van het burgerlijk wetboek