G.D.Mwakker  courant  lezend Nederland

Het platform met informatie,  nieuws en Entertainment

uw digitaal magazine. 

 


Veel hebben een rugzakje met  leuke herinneringen en veel met zorgen, u kent het gevoel, soms ondragelijk en altijd die pijn. 

Schrijf het van u af het helpt u op de goede weg, een plaatsje geven zo u verder kunt met het leven. Deze courant is speciaal voor u  ontworpen

Voor u misschien een verlichting, u mag als u wil  een verhaal schrijven over uw leven, misschien een uitdaging voor u ? 

Het is gratis eindelijk de mogelijkheid om boek te kunnen sluiten die al te lang open staat.

Een gebeurtenis wat u bezighoud het heeft impact op uw leven in de dagelijkse dingen die u doet, een verlichting kan zijn een rugsteuntje in een moeilijke periode het van u afschrijven, het helpt u en het is een inspiratie om problemen anders te gaan bekijken in de positieve richting.


wat van onderwerpen kunt u hier vinden op de courant  van GDM lezend .nl

entertainment, ontspanning zoals het plezierig kijken. De kijk tip met oude, filmbeelden even dromen in de tijd, en genieten van de jaren 70, 80.of zoekt u info voor  een School, alle  boeken die je nodig hebt  of zoek je   hulp om je  diploma te halenneutraal onderwijs? kamers,  of een stage volgen, geld lenen,  of je  bent op  zoek voor een opleiding deze onderwerpen zijn op de website.


Een musea gaan  bezoeken met het gezin ook een leuk idee en nog veel meer items  op de website o.a  budgetrecepten en koken, ouders zwangerschap, kleuters die er aan toe zijn om  deel te nemen aan  het spelen op de kleuterschool, deze items   zijn hier. 

De website is veelzijdig ook oude filmbeelden uit de jaren 70 ,80 nostalgie een terug te blik in de tijd. Ook zijn  personen  geweest die hun verhaal hebben ingestuurd, zijn hier te lezen. Of gezellig aan het luisteren naar de  FM radio muziek stations, en internetradio's die er zijn op internet.


Misschien is het volgde item wel uw story, het zou zo maar kunnen. De items onder de tabbladen zijn verdeeld en gesorteerd zo dat  het zoeken eenvoudig word. 

Een artikel schrijven mag,  mits  het  waargebeurd is, uw gegevens, naam geboorte  datum  desgewenst fictief, het kan.

Wij  geven u de mogelijkheid om uw verhaal te posten, klim in de pen en mail ons, wij nemen contact met u op. 

Uw story uw niet op een klein papier, bij ons  een half A4 naar keuze, zo gepresenteerd op ons digitaal platform.

 

 INFORMATIE

Lezers de ruimte te geven  een beschrijving  te plaatsen, zo is het meer een boek van ons allemaal. 

Uw courant met entertainment uw platform, u leesplezier het digitaal magazine   g.d.m wakker lezend N.L  

Is uw legende, al in het systeem, en u denkt na enige tijd van nee dit is toch niet een goede keuze die ik  gemaakt heb stuur een mail en ik verwijder u uit ons bestand.
Voor veelgestelde vragen info,algemene voorwaardenWij nemen de verantwoordelijkheid, de nieuwe privacy wet A.V.G. 62 het burgerlijk wetboek of stel je vraag op Twitter